MLL Tampereen osasto on mätsännyt jo 100 ystäväparia. Edelleen jonossa on odottamassa niin maahanmuuttajia kuin vapaaehtoisiakin. Toiminta on tärkeää ja tarvitsee jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tervetuloa mukaan monikulttuuriseen toimintaamme. Jos haluat tukea taloudellisesti tätä työtä maahanmuuttjien kotouttamisen edistämiseksi, voit tehdä lahjoituksen MLL Tampereen osaston nettisivujen kautta kohdassa TUE TOIMINTAAMME. Tuki käytetään vapaaehtoisten koulutuksiin, ystäväparien yhteisiin toiminnallisiin tapahtumiin ja toiminnan edelleen kehittämiseen ja laajentamiseen. Tavoittenamme on voida palkata koordinaattori vastaamaan naisystävätoiminnasta.
Yhdistyksemme on perustettu 14.4.1921. Juhlavuotta vietämme toiminnan puitteissa koko vuoden ajan. Tervetuloa mukaan toimintaamme! Oletko jo MLL:n jäsen? Liity joukkoomme ja olet tukemassa työtämme lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.