Etsitkö itsellesi sopivaa ja mielekästä tekemistä? MLL Tampereen osasto tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia osallistua vapaaehtoistoimintaan. Tervetuloa kuulemaan mahdollisuuksista.
Perhevalmennusta odottaville äideille ja isille Laivapuiston perhetalossa yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa. Tervetuloa saamaan lisää tietoa ja vinkkejä perheen arkeen. Vauvan syntymä on iso juttu. Perhevalmennus antaa tukea tulevaan vanhemmuuteen. Pohdimme perheen arkea ja pohdimme myös, mistä saa apua tarvittaessa. Parisuhde muuttuu, miten huolehdimme itsestämme ja toisistamme. Tule kuulemaan ja keskustelemaan Laivapuiston perhetaloon
Vauvakerhon aiheena 4.9. on vauvojen sormiruokailu. Tule mukaan juttelemaan aiheesta ja tuo mukaan omat vinkkisi/parhaat reseptit, jos aihepiiri on itsellesi jo tuttu! Tervetuloa!
Tanssitan vauvaa -ryhmä aloittaa 4.9. klo 10. Ryhmä kokoontuu aina maanantaisin klo 10-10.45 Laivapuiston perhetalossa. Osallistumismaksu on 45 €. Ilmoittaudu pian mukaan ja varmista paikkasi iloisessa liikuntaryhmässä!