MLL Tampereen osaston puheenjohtaja Jaana Kaartinen on valittu MLL:n liittohallituksen jäseneksi vuosiksi 2018 - 2019. Valinnan teki MLL:n liittovaltuusto kokouksessaan 22.11.2017. Onnittelemme Jaanaa lämpimästi valinnasta ja uskomme, että hänellä on paljon annettavaa hallitustyöskentelyyn. Jaana on koulutukseltaan KTM,ekonomi ja tällä hetkellä hän työskentelee Tampereen teknillisen yliopiston brändijohtajana. Hän on viesinnän ja markkinoinnin ammattilainen. Jaanalla on myös vahva järjestötausta ja hän on toiminut ja toimii monissa erilaisissa yhdistyksissä. Vapaaehtoistyö ja yhdistysten moninainen osaaminen ja erilaiset yhdistykset toiminnaltaan ja voimavaroiltaan ovat hänelle tuttuja. Jaanan harrustuksiin kuuluvat mm. golf ja musiikki. Lämpimät onnittelumme Jaanalle tärkeään luottamustehtävään!
20.11. vietetään Lapsen oikeuksien päivää. Lapsen oikeudet eivät toteudu itsestään. Kaikilla lapsilla on oikeus hyvään lapsuuteen.